آموزش نصب قالب وردپرس
آموزش نصب قالب وردپرس
می خواهیم نصب یک قالب جدید در وردپرس و راه اندازی آن را به دو روش مرور کنیم. قبل از نصب قالب وردپرس ابتدا باید فایل قالب را به صورت فشرده زیپ در آوردید. دقت نمایید که فایل فشرده شده باید ZIP باشد و آن را به صورت RAR فشرده نکنید.
برای نصب قالب وردپرس در روش اول، بعد از اینکه وارد قسمت مدیریت وردپرس شدید، در ستون سمت راست، در بخش نمایش به قسمت پوسته ها رفته و بر روی نصب پوسته ها و پس از ان برروی بارگذاری کلیک نمایید.
بعد از زدن گزینه ی بارگذاری یه صفحه ظاهر می شود که در این صفحه رو گزینه ی Browse کلیک کنید و قالبتان را از روی کامپیوتر انتخاب کرده و open کنید و سپس روی دکمه ی نصب کلیک کنید .
بعد از نصب کامل و موفق پوسته وردپرس، پیامی می آید که نوشته: (پوسته به خوبی نصب شد) و زیر آن چندین گزینه وجود دارد برای فعال کردن پوسته، نمایش پوسته و …
در روش دوم در صورتی که حجم قالب وردپرس شما زیاد بود و یا قادر به نصب قالب از طریق خود وردپرس نشدید می توانید قالب را از طریق هاست آپلود نمایید. برای آپلود قالب کافی است وارد هاست خود شوید و از File Manager و در public_html وارد پوشه و مسیر زیر شوید.
“wp-content >> themes”
سپس در پوشه themes فایل ZIP شده قالب خود را آپلود کرده و از حالت فشرده خارج کنید. بعد از اینکار دوباره به قسمت مدیریت وردپرس خود برگشته و دوباره در ستون سمت راست، در بخش نمایش به قسمت پوسته ها بروید. قالبی را که آپلود کردید رو در آنجا می بینید، سپس پوسته یا همان قالب مورد نظر خود را که در هاست آپلود کرده بودید را فعال کنید .
در روش سوم نیز در مدیریت وردپرس در بخش نمایش به قسمت پوسته ها رفته و در کادر جستجو نام قالب مورد نظر خود یا ویژگی هایی که می خواهید داشته باشد را وارد کرده و جستجو کنید و بعد از انتخاب قالب خود بر روی لینک نصب کلیک کنید. این قالب ها قابل هایی هستند که در سیاره وردپرس موجود می باشند و شاید چیزی مطابق خواسته و نیاز شما نباشد.
نکته: در راه اندازی و فعال سازی قالب خود خسته نشوید، بعضی از قالب ها با دردسر ها و مشکلات زیادی راه اندازی می شوند. اگر احساس می کنید قالبی را که انتخاب کرده اید واقعا دوست دارید و مناسب کار شما می باشد درصورتی که راه اندازی آن مشکل باشد، کمی پشتکار داشته باشید تا قالبی که طبق خواسته تان است راه اندازی شود.